maandag 5 september 2016

Foto's 5 september

hoi allemaal,

Hierbij nog 2 foto's van gisteren, het oploaden in de kroeg duurde per foto 10 minuten, daar hadden we het geduld niet voor.
Nu zitten we in een nagelnieuwe herberg in een dorpje 5 km. na O Cebreiro.
Alles werkt, de douches zijn heerlijk ( in ieder geval nog geen kalkaanslag zodat je van straaltje naar straaltje moet springen ), een ( nog ) completekeuken en een uitzicht toch wel zo mooi.....
Ons wasgoed heeft nog nooit zo luxe in de zon gehangen:-)
Na de douche hebben ween uur liggen slapen, de warmte put uit, het klimmen ook.
Straks gaan we genieten van een prachtige zonsondergang.
Tot morgen maar weer :-)














2 opmerkingen:

  1. Jullie lopen als een speer, en dat in die bloedhitte!!! Geweldig hoor, mijn petje af. En het lijkt of het overal héél rustig is, zelfs dat het parcours afgestorven is. Is dat ook zo, en dat in september???Laten de overige caminantes vanwege de hitte zich niet meer zien, of verplaatsen zij zich met de bus of taxi?? En hebben jullie nog die befaamde bus van een firma uit Alkmaar gezien die mij in het voorjaar bijkans geschept heeft?? Enfin , als het zo doorgaat zijn jullie binnen 6 dagen in Santiago..Wij genieten zeer van jullie verhalen en foto's. Veel liefs, van ons .


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie lopen als een speer, en dat in die bloedhitte!!! Geweldig hoor, mijn petje af. En het lijkt of het overal héél rustig is, zelfs dat het parcours afgestorven is. Is dat ook zo, en dat in september???Laten de overige caminantes vanwege de hitte zich niet meer zien, of verplaatsen zij zich met de bus of taxi?? En hebben jullie nog die befaamde bus van een firma uit Alkmaar gezien die mij in het voorjaar bijkans geschept heeft?? Enfin , als het zo doorgaat zijn jullie binnen 6 dagen in Santiago..Wij genieten zeer van jullie verhalen en foto's. Veel liefs, van ons .


    BeantwoordenVerwijderen